2021. január 29., péntek

"Senkit ne tartóztassanak le, aki szabályellenesen kinyit"... diktatúra!?!?!!

A vendéglátósok lázongására reagálva Orbán azt mondta, hogy azt kérte az Operatív törzs megbeszélésén, hogy senkit ne tartóztassanak le, aki szabályellenesen kinyit. 
Nagyon úgy tűnik, hogy a 2022-es választások ellehetetlenítése a cél a járványra hivatkozva. Remélem nagyon nagy bajban van a kormány, rengeteg támogatót vesztett és komoly elszámoltatás elé néz egy kormányváltás esetén. Gátlástalan ahogy kijelenti, 150 ezer és egymillió közötti büntetést kap aki ki mer vonulni az utcára. Ez már mindennek a teteje, mi ez ha nem diktatúra???!!!

"Tévedés polgári engedetlenségnek nevezni, ez egyszerűen csak jogszabálysértő lenne". 
(Gulyás Gergely Lázár-pótlék és Mészáros-segéd a vendéglátóhelyek önkényes nyitási terveiről)
Ez tipikus este annak, amikor az "üléspont határozza meg az álláspontot":

“A polgári engedetlenség jogsértő magatartás. Mint ilyen, jogelméleti és nem jogszabályi kategória, hiszen jogszabály jogellenességet nem deklarálhat. Polgári engedetlenség a törvénytelen, méltánytalan vagy igazságtalan állami intézkedésekkel szembeni állampolgári fellépés”. 
(Gulyás Gergely ügyvédjelölt: Rendőrállam népképviselet helyett. Magyar Nemzet, 2007. február 13.)


A népnek, joga van elkergetni azokat akikkel elégedetlenek, és nyomorba taszítják... Ezt meg a Zsebputyin generális, miniszar elnök doktor úr mondta anno.  

A "pupák" szinonimái:
zizi, gyagyás, lüke, balgatag, oktondi, buta, ostoba, bugyuta, korlátolt, agyilag zokni, bumburnyák, tökfilkó, síkagyú, agyatlan, süsü, sötét, dinka, csacsi, balga, tökkelütött, féleszű, idióta, eszetlen, gügye, bolond, tyúkeszű, eszefogyott, dőre, fafej, gyökér, butus, tompaagyú, fajankó, együgyű, botor, butuska, ügyefogyott, hígvelejű, hígagyú, balfék, sügér, barom, tökfej, üresfejű
Mindenki kiválaszthatja a maga kedvére valót és egyikkel sem lő ágyúval verébre.
Javítani kéne a plakátokat:
"Minden pénz számít!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése