2021. április 27., kedd

Oszd meg és uralkodj!

– Árpi!  Baj van! Hiába költünk csilliárdokat propagandára, már az én oldalamon is többségben vannak az elégedetlenek! A megafonosok győzik őket leállítani személyeskedéssel meg jelentgetésekkel! Törölni már nagyon átlátszó, mert pozitív kommentek írására nincs idejük a negatívok törlése mellett, aztán az üres kommentszekció elég kiábrándító nekem is, aki úgy hozzászoktam a nyaláshoz! Azt is a szemünkre vetik, hogy az ükunokáikat is eladósítjuk, hogy a kínai kommunista pártra hűségesküt tevő egyetemet építsünk kínaiaknak, kínai állami cégekkel, 540 milliárd forintos, Kínától felvett hitelből, amikor még csak nem is magyar munkások építik meg.  Meg hát itt van az is, hogy világelsők vagyunk koronahalálozásban, erre az az idióta Hollik kiteszi a halottak számát (25 ezer) ünnepelve, mert végre elérte a Megafon-stáb, hogy 25 ezerre duzzadjon a követői száma!
– Ahhoz a Pityunak kellett pár ezer kamuprofilt is csinálnunk, tegyük hozzá! De azért kiváló ő nekünk kommunikációs vezetőnek, nagyon érzi az iróniát, csak a nép még nem érett meg a fideszes humorra! 
– De legalább a hajbeültetése tényleg vicces!
– Aham, mintha filctollal rajzolták volna!
– Mindig sokat számított a profi munka, az igényesség nekünk.
– Főleg a divatot érzitek nagyon, Főnök!
– Oké, Árpi, neked nem kell nyalni, inkább azt mondd meg, mit csináljunk az elégetlenkedőkkel?!
– A jól bevált recepttel kezeljétek őket, mein Führer, osszátok meg a társadalmat, adjatok nekik új ellenségképet!
– Soros? Gyurcsány? Kezdenek immunisak lenni ezekre. Már mindenkit összeugrasztottunk mindenkivel. Kik nem voltak még gyűlöletcélpontok? Az idősek megvoltak már. Meg a pedagógusok. A homokosokat nem szidhatjuk, Szájer Jóska elintézte ezt nekünk, hogy az sem bír a vérével! A meddő nők, egyedülállók örökbefogadása a Kati reszortja...
– Jaj, Viktor, olyan fantáziátlan vagy, de majd én segítek! Jelentsd be, hogy aki már oltakozott, annak szabad a tánc, a színház, a mozi! Ettől majd összeugranak a vendéglátósok, az oltásellenesek, az oltáspártiak, az időseket az eddigieknél is jobban fogják gyűlölni, a krónikus betegek is hisztiznek majd, az oltást orvosi okokból nem kapókkal együtt, igazi káosz lesz, ebben majd nem foglalkoznak a azzal, hogy éppen alapítványokba szervezed az állami vagyont, meg engedsz a kínai zsarolásnak, és a vendéglátósok is befogják a síró szájukat.
– És mi lesz, ha megugranak az esetszámok?
– Most ezt komolyan kérdezed? Hát eddig sem számítottak az emberéletek! Ha nagyon hisztiznek, majd kiadjuk a Megafonnak, hogy erősítsék az "Ellenzék hibája" kampányt, meg elnevezzük a koronát nyári influenzának. Cili néni pedig találjon ki még több ellentmondást, hadd bizonytalankodjon a sok hülye! Különben se aggódj, olyan szegény mostanra a legtöbb ember, hogy úgysincs pénzük szórakozni meg étteremre!
– Jó, de Árpi, mi lesz a művészekkel? Most akkor lehessen nekik koncertezni? Nincs mind beoltva!
– Azoknak, akik velünk vannak, küldünk oltási igazolást, már leadtam a nyomdának a listát. Tállaival beszélsz, vagy beszéljek én majd, hogy a NAV se zargassa azokat, akik a lista alapján velünk vannak? Viszont most extra ellenőrzésekkel lehet sarokba szorítani azokat a vendéglátóipari egységeket, amelyek konkurenciát jelentenek a mieinknek. Vagy eladják, vagy bírság és bezárás!
– Árpi, zseniális vagy, köszönöm! Merre vagy most?
– Dubaiban, éppen szervezem Andi és Lőrinc esküvőjét.
– Ja, azon én leszek a tanú!
– Tudom, mein Führer. Bár sokan azt szeretnék, ha inkább Hágában lennél vádlott.
BNati

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése