2021. szeptember 8., szerda

Mit ígért a fidesz?

Most dobta be a postás.

"Kedves" fideszes hazaárulózók!
Ti vagytok a hazaárulók, meg a hazug, szar kormányotok. Körülnézhetnétek az országban, hogy közel 12 évnyi fidesznyik rablás, kizsákmányolás, nemtörődömség után hányan nyomorognak, hányan élnek úgy, hogy az egész család a szaron egyensúlyozik, hányan dolgoznak annyit, hogy kilóg a belük, miközben épphogy megélnek! Orbán körül egy évtized alatt hányan lettek milliárdosok? Milyen állapotban vannak a kórházak? Mekkora szar lett a közoktatás, amiből a fidesznyik banda milliós tandíjú magániskolákba menekíti a kölykeit? Mennyi valójában a nettó átlagbér? (Segítek, egy kalap szar.) Miért szavazzák le mindig az elvtársaitok az ügynök akták nyilvánosságra hozatalát? Miért nincs már alkotmányunk? Miért módosítgatják a törvényeket úgy, ahogy nekik megfelel? Miért úgy írják ki a közbeszerzéseket, hogy más ne felelhessen meg, csak a haverok?
A kormánynak soha nem volt pozitívnak nevezhető kampánya, csak azzal tudtak operálni, hogy ellenségképekkel (Soros, Gyurcsány, Juncker, Brüsszel, EU, roma, homoszexuális, migráns, hajléktalan, meg még sorolhatnám), uszítással, hazudozással meghülyítették az amúgy is idióta szavazóikat. A "családbarát" kormány leszarja a nyugdíjasokat, nem emeli a családi pótlékot, megvezette az embereket a rezsikamuval, átvert mindenkit a hitelmoratóriummal, szarba sem veszi azokat, akik otthon ápolják a sérült gyereküket, vagy a beteg hozzátartozójukat, összemossa a homoszexualitást a pedofíliával, a járvány elleni védekezés ürügyén az első dolguk az volt, hogy ellehetetlenítettek egy amúgy is sebezhető kisebbséget és ezt is lehetne még sorolni. Mindenhol lejáratják az országot, távolodnak a nyugati államoktól és olyan diktatúrák felé tolják a saját hazájukat, mint Kína, Törökország, Oroszország, vagy éppen a Belarusz "köztársaság". És Orbán valahogy minden tömeggyilkos diktátorral jóban van. Kínában kommunista emlékművet koszorúzott a Tienanmen téren, amivel leköpte a demokráciáért tüntetve meggyilkolt fiatalok emlékét, és még a kommunista egyetemet is idehozná.

A Viktátor volt már KISZ titkár, harcos rendszerváltó demokrata, évekig a Liberális Internacionálé alelnökeként kábított mindenkit, aztán hirtelen "mélyen vallásos" konzervatív lett, aki az illiberális kleptokráciája kiépítése közben még a korábbiaknál is többet, és nagyobbakat hazudott, most meg már nyíltan a szélsőjobb felé pislog, és a sok hülyének még mindig nem tűnt fel, hogy valójában nem az ideológiákat váltogatja, mert ténylegesen nem hisz semmiben, csak mindig megtalálja azt a hazugságot, amivel éppen behízelegheti magát az agyatlan szavazóinál. Annak idején a Fidesz tiltakozott leghangosabban a határon túli magyarok szavazati joga ellen, Áder frakcióvezetőként szép hosszú beszédet mondott arról, hogy miért is nem szabad megadni nekik a jogot arra hogy a magyar választásokon szavazhassanak. Aztán ez a mocsok banda hatalomra került, és amikor már érdekükben állt, akkor kitaposták a szavazás jogát a "külhoni testvéreinknek". Undorító, hazug, köpönyegforgató, álkeresztény rablóbanda, csak az szavaz rájuk, aki hasznot húz a disznóságaikból, vagy túl ostoba ahhoz, hogy kettőig számoljon.
Ja, és aki segíti ezt a mocskot, az is sűrűn pislogjon a háta mögé, mert Orbánnal együtt a Fidesz fél vezetése Soros pénzén tanult, Bayer a párt nevében nyílt levélben védte az öreg mókust az őt ért "nemtelen támadásoktól", bizonygatták, hogy milyen jó ember, aztán amikor kellett egy ellenség, akire mutogatni lehet, akkor elhordták mindennek. De ott van Iványi Gábor, aki Viktorkát összeadta a nejével, megkeresztelte a kölykeit, most meg ott lehetetlenítik el, ahol tudják. És meg lehet nézni, hogy a nagy (k)eresztény fidesznyik Bayer miket mondott a pápáról. De ha már itt tartunk, akkor mutassatok már egy olyan embert a kormányban, aki ténylegesen kereszténynek mondható! Nem tudtok, mert mindegyik gyűlölködik, ujjal mutogat, burkoltan buzizik és védik azt, aki "vak komondort" tart otthon, bedrogozva orgiázik, prostikkal hajókázik, vagy éppen pedofil tartalmú képekre izgul. Ezek úgy vallásosak, ahogy én, aki ateista vagyok.
Mellesleg összesen százezerrel többen szavaztak az ellenzékre, mint ezekre a köztörvényes bűnözőkre, és ez csak a Fidesz szarrá buherált választási törvénye szerint kétharmad."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése