2021. augusztus 5., csütörtök

3. oltás

A 3. oltásnál kevés cinikusabb történet van az egészségügyben. Csak egy csoportnak van rá szüksége: a Szinopharmmal oltott időseknek. De nem életmentés lett belőle, hanem tudatos zavarkeltés.
Mivel az  OGYÉI nem adott ki semmilyen rendelkezést, ezért ez tételesen gyógyszerkísérlet. A gyógyszerkísérletekre vonatkozó szigorú szabályozások és garanciák nélkül. Az állam a saját felelősségéből kibújva egy laza csuklómozdulattal áttolta a döntés jogát és felelősségét a háziorvosokra. 

Természetes, ha nem vállalják. Hisz maguk sem elég képzettek. A tájékoztatót készítő jászsági háziorvos még a vakcina nevét sem ismeri pontosan, nemhogy a vakcinák keverésével előálló hatásmechanizmust. 
Így ők továbbtolják a felelősséget a páciensekre. Tehát a legkevésbé tájékozott, de leginkább érintettek hoznak döntést. Hiedelmek alapján.
Ezzel a modern állam értelmét veszti és megszűnik létezni. Ez az irracionális káosz.  Aminek a saját életünk védelmében véget kell vetni.
A magyar állam szétesésének a következő a története:
❌ A magyar állam beszerzett egy vakcinát. Amit egyetlen nyugati ország hatósága sem engedélyezett. 
❌ A gyártó ajánlásaival ellentétben beadta idős, nehezen immunizálható embereknek. 
❌A hatástalanságról szóló bizonyítékokat figyelmen kívül hagyta. 
❌ Nem végzett ingyenes ellenőrzéseket, nehogy lebukjon.  
❌ A halálos következményeket elkerülendő újabb oltást kínál. 
❌ Nem az érintetteknek, mindenkinek. 
❌ A gyártókkal nem konzultál a helyes eljárásról. 
❌ A felelős állami hatóság nem készített alkalmazási javaslatot. Csak egy olyan sajtpapírt adtak ki, amit másnap neves szakértők korrigáltak. 
❌ Akiknek az oltást be kellene adni vagy fel kellene venni, teljes tanácstalanságban vannak. 
❌ Mindenki azt csinál, amit akar. Senki sem felelős semmiért. 
Mindeközben a WHO moratóriumot szorgalmaz a 3. oltással kapcsolatban. Ha nem jut a szegény országok milliárdjainak elég vakcina, valószínűleg kifejlődnek az oltást kikerülő mutánsok. Az angol immunológusok figyelmeztetését érdemes komolyan venni.

LG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése