2021. június 10., csütörtök

Covid-19 mesterséges?

A covid-19 genetikai lábnyomát vizsgálva egyre több evidencia mutat abba az irányba, hogy a kifejlődésének volt mesterséges fázisa, azaz emberi közreműködéssel történt, és még az is utalhat erre, hogy szemben a korábbi koronavírusokkal, a felbukkanásakor már egy eléggé fertőző változat lépett kapcsolatba az emberrel és csak későn kezdett el tovább mutálódni, tehát mintha ez a mutációs/adaptációs evolúciós szakasz a covid-19 esetében a laboratóriumban játszódott volna le. Ezt mi innen biztos nem tudjuk megítélni, majd kivizsgálják nyilván hozzáértők, annyi viszont biztosan tény, hogy egy olyan kínai labor közelében bukkant fel, ahonnan kiszökhetett. Tehát a wuhan-vírus kifejezés használata, amit az ügyben végig folyamatosan titkolózó, hiszen a diktatúrák titkolóznak, egyik lényegük, kínaiak sikeresen elértek, hogy kimenjen a köztudatból, megalapozott. A kommunista Kína egyáltalán nem működik közre az igazság kiderítésében, tehát az is logikus következtetés, hogy akad titkolnivalójuk. Akármi is derül ki, egy újabb adalék, miért az egyes számú fenyegetés ez az elnyomó rezsim a világra.
"There is additional scientific evidence that points to CoV-2’s gain-of-function origin. The most compelling is the dramatic differences in the genetic diversity of CoV-2, compared with the coronaviruses responsible for SARS and MERS.
Both of those were confirmed to have a natural origin; the viruses evolved rapidly as they spread through the human population, until the most contagious forms dominated. Covid-19 didn’t work that way. It appeared in humans already adapted into an extremely contagious version. No serious viral “improvement” took place until a minor variation occurred many months later in England.
Such early optimization is unprecedented, and it suggests a long period of adaptation that predated its public spread. Science knows of only one way that could be achieved: simulated natural evolution, growing the virus on human cells until the optimum is achieved."

https://www.wsj.com/articles/the-science-suggests-a-wuhan-lab-leak-11622995184

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése